Webinar Cybersecurity Beeld Nederland 2023: Verwacht het onverwachte

​​​​​​​​​​​​​​Schrijf u hier in voor dit NCTV Webinar

Cybersecurity Beeld Nederland 2023: Verwacht het onverwachte

Op 3 juli jl is het Cybersecuritybeeld Nederland (CSBN) 2023 gepubliceerd. Graag nodigen wij u uit voor het webinar over het CSBN op 28 september aanstaande.

In het CSBN wordt onder andere gewezen op de risico’s die voortkomen uit het feit dat alle organisaties onderdeel zijn van een breder digitaal ecosysteem. Tijdens het webinar gaan we in gesprek over deze en andere kernbevindingen uit het CSBN. Ook praten we, samen met onder andere netbeheerder TenneT en FME, de belangenorganisatie voor Nederlandse techbedrijven, door over hoe het gesteld is met de digitale weerbaarheid. Dit doen we aan de hand van fictieve scenario’s waarbij een cyberincident in een ecosysteem niet alleen leidt tot problemen binnen de eigen organisatie, maar ook tot schade voor de maatschappij of andere organisaties.
🗓️ Wanneer: donderdag 28 september 2023
⏰ Tijd: 13:00 – 14:00 uur 
🖥️ Locatie: Online

Hoe doet u mee?

Op deze pagina kunt u zich aanmelden. Per mail ontvangt u hierna een bevestiging met een persoonlijke inloglink. Via deze link opent u bij aanvang direct de uitzending. U kunt deelnemen vanaf een computer, tablet of telefoon door de persoonlijke link op het gewenste aparaat te openen.